Sähköiset taloushallinnon ohjelmistot

Sähköiset taloushallinnon palvelut ovat tekemisemme kulmakivi, ja mahdollistavat asiakkaiden palvelemisen ympäri Suomen.

Luottokumppaneitamme ovat Maestro, Netvisor, Koho ja eTasku.

Lisäksi käytämme myös lukuisia eri järjestelmiä, jotka ovat asiakkaidemme käytössä. Kysy rohkeasti lisää eri mahdollisuuksista!

Tehokkuutta ja automaatiota.

Maestro

Maestron ERP ja verkkokauppa yhdistettynä markkinoiden laajimpaan taloushallinnon ratkaisuun muodostavat yhtenäisen saumattoman kokonaisuuden, jossa asiakas saa kaikki tarvitsemansa toiminnot kivijalkakaupan ja verkkokaupan hoitamiseen yhdestä paikasta, ilman piilokuluja ja raskaita ja hankalasti ylläpidettäviä integraatioprosesseja.

Netvisor

Taloushallinto, joka ymmärtää liiketoimintasi kokonaisuutena, poistaa pullonkaulat tiedonsiirron prosesseista ja murtaa vanhat tehottomat toimintavat. Toimivan kokonaisuuden takaavat yli 200 ohjelmistointegraatiota eri toimialojen tarpeisiin.

Koho

Koho on suomalainen, pilvipalveluna toteutettu toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä asiantuntijayrityksille. Koho tarjoaa laajan skaalan ratkaisuja tekemättä kompromissia helppokäyttöisyydestä.

eTasku

eTasku tarjoaa simppelin tavan toimittaa kuitit, matkalaskut tai muut dokumentit kirjanpitoon. Voit itse määritellä, kuinka laajalti haluat eTaskua hyödynnettävän yrityksen prosesseihin. Halutessasi voit toimittaa vaivattomasti kaiken kirjanpitoon liittyvän materiaalin kirjanpitäjälle eTaskulla tai hyödyntää sitä esimerkikis matkalaskujen koostamiseen tai kulujenhallintaan.

Myös he luottavat taloushallinnan Mediatilin käsiin

Katso kaikki