Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on keskeinen osa yrityksen taloushallintoa, ja sen oikea-aikainen ja ammattitaitoinen hoitaminen on olennaista työntekijöiden sekä yrityksen kannalta. Palkanlaskentapalvelumme on suunniteltu helpottamaan yrityksesi arkea ja varmistamaan, että kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan luotettavasti ja ammattitaidolla.

HR-palvelut

Henkilöstöhallinto on yksi keskeisimmistä yrityksesi osa-alueista ja vaikuttaa lähes jokaiseen osa-alueeseen yrityksessäsi.

Hyvin hoidettu henkilöstöhallinto ja -johtaminen vaikuttavat merkittävästi työntekijöiden työskentelyyn, hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen kannattaa siis panostaa!

Henkilöstöhallinnon kehittämiseen liittyvissä asioissa tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat yritystäsi rakentamaan vahvaa ja kestävää henkilöstöstrategiaa. Autamme hallinnollisissa, juridisissa ja käytännön asioissa.

Tarjoamme myös päivittäistä operatiivista tukea henkilöstöhallinnon käytännön tehtävissä. Olipa kyse sitten työsopimusten laadinnasta, palkkausasioista tai työaikakirjanpidosta, voit luottaa siihen, että me hoidamme asiat ammattitaidolla ja asianmukaisesti.

HR-palvelumme

Työsuhdejuridiset kysymykset voivat olla monimutkaisia ja vaativat usein erityisosaamista. Tarjoamme yrityksellesi asiantuntevaa apua kaikissa työsuhdejuridisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa. Huolehdimme siitä, että kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidetaan aina lakien ja sopimusten mukaisesti, ja autamme sinua tarvittaessa myös esimerkiksi työoikeudellisten riita-asioiden selvittämisessä.

Yrityksesi henkilöstöhallinnon tukeminen on olennainen osa koko organisaatiosi menestystä. Vahva ja ammattitaitoinen henkilöstöhallinto luo perustan yrityksesi tehokkaalle toiminnalle ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Anna meidän auttaa sinua rakentamaan vahvaa ja kestävää henkilöstöstrategiaa, joka tukee yrityksesi kasvua ja kehitystä.

Työyhteisön kehittämissuunnitelma

Laadimme kanssasi työyhteisön kehittämissuunnitelman, joka on kokonaisvaltainen ja dynaaminen työkalu henkilöstöasioiden kehittämiseen. Työyhteisön kehittämissuunnitelma vaaditaan lakisääteisesti yrityksiltä, joissa työskentelee säännöllisesti yli 30 henkilöä.

Työyhteisön kehittämissuunnitelman tavoitteena on osaamisen ja työyhteisön suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kehittäminen. Kehittämissuunnitelma rakentuu vuoropuhelun pohjalta, jossa poraudumme syvälle yrityksesi henkilöstöideologiaan. Olemme tukenasi myös suunnitelman ja henkilöstöasioiden jatkuvassa kehityksessä.

Kehittämissuunnitelma ei ole pelkkä irrallinen dokumentti, vaan se pohjautuu aina liiketoiminnan tarpeisiin ja tukee osaltaan liiketoimintaprosessien kehittymistä ja ennen kaikkea liiketoimintatavoitteiden saavuttamista.

Kehittämissuunnitelma toimii liiketoiminnan menestymisen tukena!