Palkanlaskenta

Huolehdimme kaikista palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä puolestasi, oli kyse sitten kuukausittaisista palkkojen laskemisesta, palkkakirjanpidon ylläpidosta tai vuosi-ilmoitusten laatimisesta. Tarjoamme kattavat palkanlaskennan palvelut, jotka voidaan räätälöidä täysin yrityksesi tarpeiden mukaan.

Meiltä saat myös asiantuntevaa neuvontaa palkkaan liittyvissä kysymyksissä. Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua ymmärtämään palkkaukseen liittyvät säännökset ja käytännöt paremmin.

Käyttämämme taloushallinnon järjestelmät integroituvat suoraan käytetyimpien työvuoro-ohjelmistojen kanssa.

Palkanlaskentapalvelumme

Huolehdimme palkanlaskennasta kokonaisuutena. Kuukausittain laskemme palkat tarkasti ja ajallaan, varmistaen että kaikki työntekijät saavat oikean palkkansa sovittujen ehtojen mukaisesti. Lisäksi pidämme huolta kaikista lakisääteisistä velvoitteista, kuten veronpidätyksistä ja sosiaaliturvamaksuista.

Varmistamme, että kaikki palkkaan liittyvät tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti saatavilla. Tuotamme tarpeesi mukaan raportit ja analyysit, jotka voivat auttaa sinua paremmin hahmottamaan talouskokonaisuutta.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme pitävät sisällään muun muassa seuraavat palvelut:

  • Palkanlaskenta, maksatus ja raportointi
  • Työsuhdeneuvonta
  • Lomapalkkojen laskenta
  • Matkalaskut
  • Viranomaisilmoitukset
  • Ohjelmistojen koulutuspalvelut

Palkanlaskennan kokonaisuus räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti.