Taloushallinnon kumppanisi

Onko taloushallinto sinulle pakollinen paha ja tekisit mieluummin oikeita töitä?

Meille taloushallinto ei ole kirosana, vaan intohimo. Hoidamme puolestasi kaikki taloushallinnon työt ja sinulle jää enemmän aikaa olennaiseen.

Tilinteon paikka.

Laptop with blank screen on table.

Palvelufilosofiamme

Tuotamme aina kokonaisvaltaisen palvelun juuri sinun tarpeisiisi.

Tarjoamamme sähköiset taloushallinnon palvelut on suunniteltu helpottamaan sinun arkeasi. Palvelumallimme tarjoaa tehokkaat ja helppokäyttöiset työkalut talouden hallinnan jokaiseen vaiheeseen. Ostolaskut, raportit ja ennusteet ovat aina nähtävilläsi. 

Taloudestasi huolehtii aina sinulle nimetty vastuullinen kirjanpitäjä ja palkanlaskija. 

Palveluihimme sisältyy aina mielenrauha sinulle. Se ei ole lisäpalvelu, josta sinun täytyisi maksaa. 

Kirjanpito

Jos sinä et nauti tästä, anna meidän hoitaa tylsät työt puolestasi. Saamme loistaa molemmat! 

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi taloushallinnon palvelut. Räätälöimme kokonaisuuden aina tarpeidesi mukaan. 

Huolehdimme, että kirjanpitosi on aina ajan tasalla ja tuottaa sinulle juuri sitä tietoa, mitä tarvitset päivittäisen johtamisen ja päätöksenteon tueksi. 

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi tärkeimmistä työnantajan lakisääteisistä velvotteista. Palkkahallinnon palveluissa tarjoamme sinulle nimetyn palkanlaskijan ja koko palkanlaskentatiimin asiantuntemuksen käytettäväksesi. Ulkoistamalla palkanlaskennan voit keskittyä täysin yrityksesi ydintoimintoihin.

Palkanlaskentapalvelumme räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti.

HR-palvelut

Tarjoamme kattavat HR-palvelut, jotta nimensä mukaisesti tekijöiden resurssit olisivat mahdollisimman hyvässä käytössä. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua erilaisissa HR-tehtävissä, olipa kyseessä lyhytaikainen projekti tai jatkuva palvelu. 

HR-palvelumme auttaa mm. henkilöstöhallinnon kehittämiseen ja konsultointiin liittyvissä asioissa sekä tarjoaa tarvittaessa päivittäisen operatiivisen tuen. Tarjoamme apua myös työsuhdejuridisissa kysymyksissä. Yrityksesi henkilöstöhallinnon tukeminen tukee koko yrityksen toimintaa ja sen kehitystä. 

Ulkoistettu taloushallinto

Tarpeesi mukaan voimme ottaa vastuullemme yrityksesi koko taloushallinnon kokonaisuuden kirjanpitoineen ja palkanlaskentoineen tai tehdä osan siitä. Yli 50 asiantuntijan osaaminen on käytettävissäsi ympäri Suomen. Kehitymme ja kehitämme jatkuvasti – niin asiantuntijoita kuin palveluprosessejamme. Haluamme aina varmistaa, että saat meiltä parhaan mahdollisen palvelun. 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi, jonka jälkeen annamme ehdotuksemme kumppanuudelle. 

Se näkyy viivan alla.

Ulkoistettu talousjohtaja – kun tarvitset enemmän.

Talousjohtaja -palvelumme on juuri sinulle, jos haluat hyödyntää taloushallinnon tuottamaa informaatiota lakisääteisten raporttien lisäksi. Talousjohtaja -palvelu pureutuu lukuihin pintaa syvemmälle ja auttaa talouden kokonaisvaltaisessa johtamisessa. 

Asiantuntijapalvelumme

Olemme apunasi liiketoiminnan kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet mm. yritys- ja rahoitusjärjestelyihin, verosuunnitteluun sekä taloushallinnon kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen. Tutustu palveluihimme tarkemmin, ja autamme tarpeessasi!

Asiakastarinat

Katso kaikki

Ajankohtaista

Katso kaikki
Arvonlisäverotuksen verokanta muuttuu
13.6.2024

Arvonlisäverotuksen verokanta muuttuu

Valmistauduthan muutokseen hyvissä ajoin ja varmistat käytössäsi olevien järjestelmien toimivuuden.  Kasasimme oheen vinkkejä ja huomioita...
Toimistojen kesän aukioloajat
28.5.2024

Toimistojen kesän aukioloajat

Kesä tuo muutoksia toimipisteidemme aukioloaikoihin. Toimipisteemme ovat auki 24.6.-11.8. välisenä aikana maanantaista torstaihin, ja perjantaisin...
Ohjelmistot
28.5.2024

Ohjelmistot

Teitä kuunnellen, olemme laajentaneet ohjelmistoyhteistyötämme ja ottaneet käyttöön mm. Netvisor -järjestelmän. Voit valita sinulle parhaiten...
Uusi brändi-ilme
28.5.2024

Uusi brändi-ilme

Kehittämisvauhdin ollessa kiivaimmillaan, uudistimme palvelutarjooman lisäksi ilmeemme ja verkkosivumme. Tutustu uudistuneeseen Mediatiliin.
Kehitämme ja uudistamme
28.5.2024

Kehitämme ja uudistamme

Aloitimme viime syksynä laajan kehitys- ja uudistushankkeen Mediatilissä, jonka hedelmät alkavat nyt näkyä myös teille....
Esittelyssä Mediatilin uusin vahvistus, asiakkuus- ja palvelupäällikkö Juha-Matti Kujala
7.5.2024

Esittelyssä Mediatilin uusin vahvistus, asiakkuus- ja palvelupäällikkö Juha-Matti Kujala

Aloitin työt Mediatilissä huhtikuun alussa ja pähkinänkuoressa toimenkuvanani on asiakasyhteistyö sekä asiakkuuksien ja palveluprosessien kehittäminen. ...

Kirjaudu Netvisoriin

Kirjaudu Maestroon

Salattu sähköposti palkanlaskentaan