Esittelyssä Mediatilin uusin vahvistus, asiakkuus- ja palvelupäällikkö Juha-Matti Kujala

7.5.2024

Aloitin työt Mediatilissä huhtikuun alussa ja pähkinänkuoressa toimenkuvanani on asiakasyhteistyö sekä asiakkuuksien ja palveluprosessien kehittäminen. 

Minuun kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä missä tahansa asiakkuuteesi tai palveluun liittyvässä asiassa. Toimenkuvani on Mediatilissä uusi ja kehittyy varmasti matkan varrella teidän tarpeidenne pohjalta. Olen myös tiiviisti mukana Mediatilin kehityksessä johtoryhmän jäsenenä. 

Aiemman työhistoriani olen pääsääntöisesti työskennellyt pankkimaailmassa, ja minulla on pitkä kokemus yritysasiakkaiden kanssa työskentelystä. Olen päässyt toimimaan todella monipuolisesti eri toimialojen yritysten kanssa, ja yrittäjien sekä eri kokoisten yritysten haasteet ovat tulleet tutuiksi. Koenkin, että pääsen hyödyntämään tätä taustaani uudessa työssäni mainiosti. 

Minulle asiakkaat eivät ole vain nimiä listassa, vaan kumppaneita ja haluankin olla osaltani rakentamassa luottamuksellisia kumppanuuksia. Arvostan yrittäjiä ja yrittäjyyttä todella paljon ja nautin, kun saamme olla tukena asiakkaidemme menestymisessä. 

Minusta meidän tärkein tehtävämme taloushallinnon kumppaninasi on mahdollistaa sinulle keskittyminen omaan tekemiseesi ja omiin vahvuuksiisi. Me huolehdimme taloushallinnosta ja toivon, että voit luottaa meidän ammattilaisina hoitavamme yrityksesi taloushallintoon liittyvät asiat. 

Asun Keski-Suomessa, mutta liikun tarpeen mukaan kaikissa Mediatilin toimipisteissä. Vapaa-ajalla olen innokas urheilumies, joka kuluttaa kenttiä niin padelissa, golfissa kuin salibandyssakin. 

Aikoinaan puolisooni tutustuessa sanoin hänelle heti alkuun, että minut on helppo pitää onnellisena, kunhan heitä minulle palloja. Sama pätee varmasti myös työssäni Mediatilissä. Heitä siis pallo minulle!

Yhteistyöterveisin,

Juha-Matti Kujala 

asiakkuus- ja palvelupäällikkö 

045-3157669 

juha-matti.kujala@mediatili.com